Telefonnummer  5588 8700     e-mail: ellebaekskolen@naestved.dk

El Cambioløbet

Eleverne på afd. Kildemark løb i alt 2246 km og 910m

Nyhed billede
Hvor er det sejt og godt at de ville give så meget til eleverne i Uganda!

Indlejret objekt

Indlejret objekt

Heidi Lisette Strandholt den 02-10-2018
    Høring vedr. justering af organisering af folkeskolerne
    Børne- og Skoleudvalget har på sit møde 1. oktober 2018 vedtaget at sende dette forslag til
    justering af organiseringen af folkeskolerne i Næstved Kommune i offentlig høring.
    Høringsfristen er den 25. november kl. 12. Høringssvar sendes til cds@naestved.dk
    I har i mandags modtaget høringsmaterialet vedr. omorganisering af skolerne. Der var desværre en fejl i materialet, derfor får I hermed en ny udgave. Eneste ændring er, at den allersidste sætning i materialet er ændret til: Alle indkomne høringssvar ved høringsfristens udløb medtages i udvalgets behandling.

Marie Schomann Christiansen den 26-09-2018
    Kære forældre,

Vedhæftet finder I høringsmateriale fra Børne- og Skoleudvalget vedr. omorganisering af skolerne i Næstved Kommune.
    Forslaget bliver sendt i høring d. 1. oktober, og høringsperioden løber frem til 25. november. Input til høringssvar skal gå via høringsparterne, som bl.a. er Skolebestyrelsen. Se mere i vedhæftede.

Marie Schomann
    Pædagogisk Leder
    Marie Schomann Christiansen den 15-08-2017
    Er dit barn mellem 6 og 16 år? Er du bekymret for, om dit barn mistrives på grund af tegn på angst, depression og/eller adfærdsvanskeligheder?

Mind My Mind -
    stort dansk forsknings- og udviklingsprojekt om tidlig hjælp til børn og unge med tegn på følelsesmæssige og adfærdsmæssige vanskeligheder.

Afprøvning af psykologisk hjælp til børn og unge med tegn på angst, depression og/eller
    adfærdsvanskeligheder.

Et forskningsprojekt fra Psykiatrifonden i samarbejde med Næstved Kommune.
    Læs mere i vedhæftede pjece og/eller kontakt dit barns lærere for yderligere information.